Bli din egen headhunter

Sveriges första ständigt uppdaterade bok om det effektivaste sättet att söka jobben du verkligen vill ha, finns nu i en helt nyredigerad upplaga. Boken presenterar en lika enkel som genial metod som tar det bästa från headhunterns sätt att arbeta. Vi arbetar med tre huvudpunkter:


• Ditt personliga varumärke och professionella rykte som omgivningen upplever det. Här finns alla  

  nyckelfaktorer som avgör en rekrytering.


• Arbetsgivarens behov och den dolda agenda som avgör.


• Hur du kommunicera ditt personliga varumärke på att effektivt sätt i en ny och effektiv ansökan  

   mot det arbetsgivaren söker.


Metoden har resulterat i en överväldigande mängd anställningasintervjuer och jobberbjudanden. För fyra sökande ledde den senaste månaden 14 ansökningar till 15 (!) anställningsintervjuer och samtliga fick kanonjobb. Tidningen Affärsvärlden kallar metoden vi har utvecklat för Sveriges kanske främsta och mest pragmatiska när det gäller att få jobbet du vill ha. Jobbsökningssiten alltforjobbet.se skriver: "En ny e-bok i ämnet - Bli din egen headhunter - finns hos cfpu.se och vi har tjuvläst den. Den är  oerhört värdefull och vi lovar många aha-upplevelser och ett nytt sätt att se det på när du läser boken." 


Boken finns i pdf-format och uppdateras ständigt med de senaste tipsen, idéerna

Pris: 250 kr inkl uppdateringar så ofta du vill. Du beställer den enklast via [email protected] eller [email protected]


Kommentarer
Postat av: Mattias

Funderar starkt på att köpa den, är trött på att min utveckling går i perioder och inte en mer kontinuerligt ökande kurva. Kanske kan detta vara en hjälp?



Låter spännande, men hur många sidor är boken på?

2009-05-03 @ 06:27:13
URL: http://2tusen9.blogspot.com/
Postat av: Per Frykman

Eftersom det är en e.bok så har jag försökt att hålla nere sidantalet så den är på ca 80 sidor. Skulle vilja drista mig till att garantera resultat.

2009-05-03 @ 12:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0