Fösta skrivardagen

idag har riktiga starkskottet gått för vårt bok skrivande. Upplagt för kanon härarbete med strålande sol här i Stockhom. Ja hur bär man sig nu åt för att skriva en bok? Det vet inte jag men min filosofi är att bara skriva skriva skriva och sen ta av materialet som skapats fila optimera och verkligen få struktur.

Det har gått över förväntan och det är otroligt roligt att bara tömma ut vad som i vanliga fall cirkulerar i skallen.
Vi kom på en häftig idé hur vi kan lägga upp bok strikturen så vi suger lite på idén och den är än lite hemlig.
Njuter så av att va här i Stockholm och håller just på att bestämma mig om jag åker hem på onsdag eller om jag stannar till fredag och just nu lutar det åt fredag.
Förutom skrivandet och spånandet så har vi haft ett intressant möte med 2 av Unionens representanter som var jätte intresserade av ett samarbete.

Livet är ofantligt spännande och jag trivs så otroligt bra både att va i Stockholm och med att skriva så det bådar gott inför framtiden
karin

En vanlig dag på jobbet eller ???

 Igår var jag på Gröna Lund och såg  live sändningen på Sommar krysset. Det slog mig att programledarna naturligt vis var helt vanliga människor och att jag  också  skulle ha kunnat vara en av dem om jag skulle ha den passion som dessa tjejer har. Ingen av dem är egentligen superbegåvade och badar i  utstrålning utan de har  verkligen specialiserat sig på att verkligen vara unika i sitt sätt och leverera sin arbetsuppgift  och det med mästarklass.
Expertisen som jag ser det är inget speciellt ämne, utan det är att de kan fånga en publik och  att verkligen vilja synas i rutan.

Jag såg nu direktsändnigen och alla hade verkligen sina expertis uppgifter som de skötte till fullo Producenten behövde egentligen bara se till att alla var i rätt stämminig med glada hejar rop och glatt humör


Är det ofta så på  våra arbetsplatser?? Här är teamet ihopsatt precis för den här produktionen och det fungerar helt suveränt alla gör det de är bäst på har kul jobbar jättehårt och får bra betalt . En vanlig dag på jobbet eller????
Karin


Midsommar !

Nu har det löst sig med lägenheten. Jag fick inte "mitt" kulturhus på söder som jag ända tills igår kväll hoppades så på:(
Men jag har idag skrivit kontrakt på en jättehärlig lägenhet på söder och fått ett fantastiskt möte med min andrahands hyresvärd. Tänk att människor kan tänka så olika.
Jag är så van att bli ifrågasatt och verkligen känna mig som ett ufo när jag berättar om mina drömmar min riktning i livet och allt som jag tycker är viktigt och tror på ,men igår möttes jag med nyfikenhet glädje och stor respekt för den jag är och det jag står för.
 Gårdagen har också gett både Per och mig ännu mer klarhet hur vi ska nå ut med vårt tänk när han igår skrev en kanon artikel som gick i topp på Newsdesk.Vi har hela tiden cirkulerat kring begreppet  Top-of mind, och igår föll cocosnöten ner som den gör när det är moget .
Nu ska jag efter en härlig midsommarafton i Stockholm med mina fantastiska tjejer börja med skrivandet .
Nu går startskottet !!!!!
Karin

ops!

Japp nu har det hänt! Igår gick jag och la mig utan att skriva i bloggen, så nu blir det två dagars sammanfattning i samma blogg. Det som är bra är att nu är det bara 2 dagar kvar till midsommarafton och min häftiga sommar börjar på riktigt!

Vårt framträdandeigår på TRR gick riktigt bra!  Jättekul att prata med rådgivarna som är väldigt pålästa och duktiga. Vi fick verkligen en fantastisk chans att presentera vårt tänk när det gäller varumärket. Hela tiden ser vi nya spännande områden där varumärket blir avgörande för att verkligen förverkliga det man vill i livet .

Packningen är påbörjad och imorgon bär det av först för midsommar firande med mina kanon tjejer i Stockholm sen blir det spännande att se hur det löser sig med lägenhet i Stockholm. Har en 2.a på G på sder om mitt lilla gårdshus går i stöpet.
Livet är spännande !!!!

Karin


Lyxiga dagen

Ja nu är det upp tillbevis att redovisa lyxiga dagens resultat. Har haft en fantastisk jobbar dag med genomgång av vårt framträdande för TRRs rådgivare och en tidningsartikel som ska vara klar till midsommar gav mig en försmak av vad som väntar mig i sommar med våndan att skriva som även triggar igång mig så. Morgondagen känns klar och artikeln ska jobbas så det blir mer känsla och stuns men en stomme är klar ialla fall.

Regnet har forsat ner här i Umeå men vi tog oss ut på en lång snabb prommis för att ge plats i hjärnan och avslutade dagen med en fantastisk middag på REX

Det är något som jag lärt mig det senaste året att verkligen njuta samtidigt som jag jobbar. En otroligt häftig känsla, när jag hela livet trott att jag måste jobba hårt först för sedan evenuellt om jag orkat njuta. Tänk vad häftigt att hela tiden upptäcka och lära nytt Livet är helt otroligt härligt!

Lite moln förutom regnet har det kommit i mitt liv idag ,dels har Mia jätte halsfluss,och sen kan det skita sig med mitt gårdsskrivar hus för ägaren har blivit sjuk:(  Får slutgiltigt besked i morgon och blir det så så ska jag hitta en ny lägenhet sååå fort !!!! )  allt löser sig nog till det bästa och som en tjej på en kurs sa problem är lösningar i arbetskläder
Fortsättning följer i morgon så nu ska jag fila lite mer på artikeln innan ögoonen tackar för sig .















































Nedräkningen fortsätter i regn

Tänk att det är det här vi går och längtar efter hela året, försommaren som vi så vill njtua av och så regnar det bara och är kallt :(
För mig gör det inte så mycket för det är mycket som ska göras innan sommar äventyret börjar i Stockholm. Har precis Gett Norrdans dansare sin sista massage innan sommarsemestern.De ska ha sin fantastiska dance mix nu Tisdag och Onsdag och sen väntar en välbehövlig semester som ska avnjutas i alla världens hörn.www.norrdans.org.

Vi har precis landat i Umeå och ska skriva en tidningsartikel och förbereda ett spännande framträdande på TTR s region möte i norr.
Fantastiskt kul och lyxigt att få en hel dag att jobba utan några som helst tider att passa.  Känns som en försmak på sommarens utmaning  och nu gäller  disiplin från min sida  så att jobbet blir mästarklass. Resultatet meddelas i morgondagen blogginlägg.
 
Karin  

6 dagar kvar........

Medvetenheten är en mäktigt hjälpmedel ,läste jag i en bok och det är så sant .Om vi bara blir medvetna vad vi har innom oss så kan vi skapa livet precis som vi vill ha det . Är vi medveten om vad vi mår bra av så kan vi göra de viktiga medvetna valen i vårt liv utan att bry oss om vad alla andra tycker och ta ansvar över vårt liv

Förmånen att göra medvetna val och ta ansvar över vårt liv  finns i allra högsta grad och är GRATIS!

Jag längtar så tills jag om 6 dagar när jag gjort mitt medvetna val så att jag kan ta det fokus som behövs för stt skriva min första riktiga bok .
Energin flödar och nedräkningen är på G
karin


Om en vecka då..........

Nu är jag på gång igen :) Nu är min älsta dotters student avklarad, snart hela vårens inbokade jobb gjorda och om en vecka då flyttar jag ner till Stockholm för att skriva vår bok som går under arbetsnamnet "Drömarkitekterna"

Jag har hyrt ett fantastiskt kulturhus på söder från 23 juni till 1 sept, så jag kan fokusera på att skriva träna, jobba med allt skapande av Du -ett varumärke och självklart njuta av Stockholm.
Känns helt ofantligt lyxigt pirrigt och jätteroligt att jag kan och gör det.

Bloggen blir då också en sporre för mig att verkligen dokumentera allt som händer i mig runt uppdrag och boken och Stockholm så om en vecka då börjar äventyret
Följ med så får ni se!!!!!!!!!!!!

Karin

RSS 2.0