En vanlig dag på jobbet eller ???

 Igår var jag på Gröna Lund och såg  live sändningen på Sommar krysset. Det slog mig att programledarna naturligt vis var helt vanliga människor och att jag  också  skulle ha kunnat vara en av dem om jag skulle ha den passion som dessa tjejer har. Ingen av dem är egentligen superbegåvade och badar i  utstrålning utan de har  verkligen specialiserat sig på att verkligen vara unika i sitt sätt och leverera sin arbetsuppgift  och det med mästarklass.
Expertisen som jag ser det är inget speciellt ämne, utan det är att de kan fånga en publik och  att verkligen vilja synas i rutan.

Jag såg nu direktsändnigen och alla hade verkligen sina expertis uppgifter som de skötte till fullo Producenten behövde egentligen bara se till att alla var i rätt stämminig med glada hejar rop och glatt humör


Är det ofta så på  våra arbetsplatser?? Här är teamet ihopsatt precis för den här produktionen och det fungerar helt suveränt alla gör det de är bäst på har kul jobbar jättehårt och får bra betalt . En vanlig dag på jobbet eller????
Karin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0