Alla är inte Madonna!

Ibland blir jag lite fundersam när vi hela tiden ska jämföras med kändisar när vi pratar om personliga varumärken. Naturligtvis visar de exempel på starka personliga varumärken, och vi kan ta till oss hur de agerar i olika situationer. Men lika mycket som det kan inspirera så kan det hämma.

Vi vill när vi arbetar få människor att lyfta fram det som är unikt och speciellt med just dem. Att de får mod att ta fram sina styrkor och bygga vidare på dessa så att livet går i rätt riktning. Ta kommandot över livet och se alla möjligheter som finns.

Det är provocerande att säga att man vill göra karriär, men för mig är karriär att man hela tiden gör det som är kul och det man är bäst på.  Tänker man så, ser karriären olika ut för alla människor. Tänk då vilken kraft som kan skapas om alla gör karriär på sitt unika sätt och därigenom kan förverkliga det man egentligen vill uppnå.

Så även om du inte är Madonna eller Tiger Woods så är jag övertygad att när du arbetar med ditt personliga varumärke kommer du att märka en stor skillnad på hur du värderar dig själv och vilka medvetna steg du tar för att leva det liv du verkligen vill.

Karin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0