En designer fick tag i vår e.bok



Vår e.bok "Du - ett varumärke" har skapat ett stort intresse. Det märks att våra tankar om att bygga sitt personliga varumärke och stärka sitt professionella rykte är väldigt hett just nu. För ett tag sedan skrev tidningen CIO en artikel om vårt sätt att tänka -  "5 sätt att hotta upp sitt varumärke" och sedan dess pågår det en spännande diskussion i tidningen på webben. Den diskussionen sker på fler ställen. Kul tycker vi!

Mattias Franzén - en duktig designer fick syn på vår e.bok och ville ge den en ny design och nu är den färdig och du kan helt utan kostnad beställa den från oss. Sättet vi kommunicerar på är också en viktig del hur vi "lever vårt varumärke" och vi vill naturligtvis också ständigt leverera med mästarklass, från det stora till det lilla.


På tal om webben - vi kan hjälpa dig att bygga ditt varumärke och stärka ditt personliga rykte med personlig support också via mail och telefon. Så låt inte avståndet hindra dig. Om du inte känner till ditt professionella rykte - hur kunder chefer, medarbetare konkret ser på dig - då är det hög tid. Ditt professionella rykte är allt du har!


per


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0